AVI-forum: vraag en antwoord over de nieuwe AVI-bepaling

Het nieuwe AVI-systeem gaat geleidelijk het oude vervangen. Dit zal logischerwijs een pak vragen met zich meebrengen. Dit forum stelt u in staat om deze vragen te stellen. Lieven Coppens, beheerder van het forum, alsook de andere forum-lezers kunnen meehelpen bij het beantwoorden van uw vraag.

Terug naar onderwerpen
Forumregels
Lieven Coppens: Forumregels
06-11-2010 13:23
Op dit forum kun je terecht met al jouw vragen en ervaringen in verband met alle onderdelen van de nieuwe AVI-procedure. Neem hierbij de volgende regels in acht:

1. Elk bericht moet ondertekend zijn met een voor- en achternaam. Berichten die anoniem zijn of verschijnen onder een bijnaam worden geweigerd;
2. Alle berichten moeten voorzien zijn van een geldig e-mailadres;
3. De inhoud van de berichten moeten gaan over de nieuwe AVI-procedure.

Dit forum wil een volwassen en constructief forum zijn. Dit houdt in dat:

1. de regels van de hoffelijkheid gelden voor alle berichten en reacties die geplaatst worden;
2. alle berichten die aanzetten tot het in diskrediet brengen van wie dan ook (individu of groep) onmiddellijk zullen verwijderd worden;
3. dit geen plaats is om op een goedkope manier persoonlijke ongenoegens of frustraties te ventileren.

Binnen dit forum is er geen plaats voor het aankondigen van initiatieven van welke aard ook of het voeren van publiciteit.
re: Forumregels door De Mey Katrien
03-02-2011 20:31
#1
Beste, op de site van uitgeverij Abimo staan bij het overzicht van de toetsmappen voor het nieuwe AVI-systeem ook mappen begrijpend lezen (1ste tot 6de lj)vermeld naast de 3 mappen technisch lezen en de map DMT + AVI.
Die mappen hebben we toch niet nodig bij het overstappen van het oude naar het nieuwe AVI-systeem?
groeten, Katrien
re: Forumregels door Lieven Coppens
03-02-2011 21:21
#2
De mappen Begrijpend lezen maken inderdaad geen deel uit van de nieuwe AVI-procedure. Je moet ze dus niet aanschaffen om met deze nieuwe procedure te kunnen starten.
re: Forumregels door De Mey Katrien
04-02-2011 11:02
#3
Bedankt Lieven voor het snelle antwoord. Op 1 maart hebben we met zorgmensen van de scholen van de Broeders van Liefde een zorg-uitwisselingsdag in Merksem. Nieuwe AVI is een hot item bij onze zorgmensen. Een getuigenis van een reeds-gebruiker van de nieuwe systematiek zou mooi meegenomen zijn. (Momenteel werkt nog geen enkele school van de BVL met nieuwe AVI.) Kan je iemand aanbevelen / er warm voor maken? Vriendelijke dank.
Reactie plaatsen
Naam+voornaam *
Email *
Reactie
*
Verificatie
*
* - verplichte velden