AVI-forum: vraag en antwoord over de nieuwe AVI-bepaling

Het nieuwe AVI-systeem gaat geleidelijk het oude vervangen. Dit zal logischerwijs een pak vragen met zich meebrengen. Dit forum stelt u in staat om deze vragen te stellen. Lieven Coppens, beheerder van het forum, alsook de andere forum-lezers kunnen meehelpen bij het beantwoorden van uw vraag.

Terug naar onderwerpen
scoreformulier behaalde AVI
Wildiers Sara: scoreformulier behaalde AVI
14-06-2014 14:23
Beste,

Ikzelf ben eind dit jaar gestart met de afname van de nieuwe AVI's. Nu werden de opleidingen ed gevolgd door onze SES-leerkracht, dus ikzelf ben een leek hierin.
Bij het nalezen van het alternatief leerling rapport, staat er rechts onderaan AVI beh ins. Ik veronderstel dat dit gaat om het behaalde instructieniveau.
Bij sommige lln staat er niets (dus geen AVI), bij andere lln staat er M3. Mijn collega heeft de AVI's afgenomen en mij een overzicht in een tabelletje gezet wie welk AVI-niveau behaald heeft. Nu staat er bij sommige lln dat ze geen AVI behaald hebben, maar in het rapport staat er bij AVI beh ins wel M3. Nu staat er in de curve wel een ruitje ipv een bolletje. Zou u mij hierover wat meer uitleg kunnen geven? Want ik kom er niet uit... Alvast vriendelijk bedankt voor uw reactie!

Reactie plaatsen
Naam+voornaam *
Email *
Reactie
*
Verificatie
*
* - verplichte velden