AVI-forum: vraag en antwoord over de nieuwe AVI-bepaling

Het nieuwe AVI-systeem gaat geleidelijk het oude vervangen. Dit zal logischerwijs een pak vragen met zich meebrengen. Dit forum stelt u in staat om deze vragen te stellen. Lieven Coppens, beheerder van het forum, alsook de andere forum-lezers kunnen meehelpen bij het beantwoorden van uw vraag.

Terug naar onderwerpen
vaardigheidsscore groep 5
Chantal Chaves Daguilar: vaardigheidsscore groep 5
07-02-2014 11:44
We hebben op school 2 jaar geleden de nieuwe AVI-niveau methode aan te kopen voor groep 3, 4 en 5. Bij de omzettingstabellen om het AVI-niveau en de vaardigheidsscore te bepalen, is het hoogste niveau dat de leerlingen in groep 5 kunnen behalen E6. Dit komt omdat de toetsen voor groep 7 en 8 nog niet ontwikkeld waren. Zijn de omzettingstabellen voor groep 5 reeds aangepast? En indien wel hoe kan ik deze nieuwe tabellen verkrijgen?
re: vaardigheidsscore groep 5 door nel dheedene
20-02-2014 13:43
#1
Ik heb exact dezelfde vraag. Ik kocht de toetsen dit jaar aan, en ik heb ook de toetsen voor groep 7 en 8, maar de tabellen van groep 5 zijn niet aangepast.
re: vaardigheidsscore groep 5 door Simoens Elly
14-05-2014 9:59
#2
Beste Chantal en Nel,

Je kunt mailen naar helpdesk@abimo.net met de gegevens van je school, en dan worden de geüpdatete normen (opgelet: dit zijn géén nieuwe normen) toegestuurd.
Reactie plaatsen
Naam+voornaam *
Email *
Reactie
*
Verificatie
*
* - verplichte velden