AVI-forum: vraag en antwoord over de nieuwe AVI-bepaling

Het nieuwe AVI-systeem gaat geleidelijk het oude vervangen. Dit zal logischerwijs een pak vragen met zich meebrengen. Dit forum stelt u in staat om deze vragen te stellen. Lieven Coppens, beheerder van het forum, alsook de andere forum-lezers kunnen meehelpen bij het beantwoorden van uw vraag.

Terug naar onderwerpen
afname en wat daarna
Caroline De Wit: afname en wat daarna
25-02-2013 17:34
De avi toetsen zijn afgenomen. Er zijn 2 kinderen met niet NA,die worden nog eens getest met een extra toets om te zien of ze de opdracht welbegrepen hebben. 7 andere kinderen zitten op niveau E3 (2de leerjaar) dus die worden getest met de DMT of met de AVI-kaarten?
Kinderen die E4 of hoger hebben worden niet meer doorgetest?
re: afname en wat daarna door Baert Mariann
26-02-2013 15:54
#1
Caroline,
De kinderen met een D- of E-zone test ik door. Eerst met de avi-kaarten, want sommige van hen beheersen toch het niveau van hun leerjaar en van het moment waarop getest wordt. Deze lln test ik dan niet meer door met de DMT. De lln die het niveau waarin ze zitten niet beheersen, test ik wel door met de DMT. En daaruit kan je dan heel wat info halen om verder te handelen. Dit staat heel mooi uitgelegd in de handleiding.
De lln met E4 of hoger test ik door met de AVI-kaarten om te weten welk niveau ze beheersen en hoe ver ze geraken in instructie.
Reactie plaatsen
Naam+voornaam *
Email *
Reactie
*
Verificatie
*
* - verplichte velden