AVI-forum: vraag en antwoord over de nieuwe AVI-bepaling

Het nieuwe AVI-systeem gaat geleidelijk het oude vervangen. Dit zal logischerwijs een pak vragen met zich meebrengen. Dit forum stelt u in staat om deze vragen te stellen. Lieven Coppens, beheerder van het forum, alsook de andere forum-lezers kunnen meehelpen bij het beantwoorden van uw vraag.

Terug naar onderwerpen
Vlaamse bibliotheken al mee met de nieuwe AVI's?
Vervecken Christel: Vlaamse bibliotheken al mee met de nieuwe AVI's?
28-10-2011 12:50
Beste,
Tijdens een studiedag voor (zorg)leerkrachten en directies van onze scholengemeenschap over het leesbeleid op school en de nieuwe AVI's werden veel vragen gesteld die al een antwoord kregen op dit forum. De vraag in hoeverre ouders en scholen met de nieuwe AVI-normen al terecht kunnen in de bib vond ik nog niet terug. Heb je daar zicht op ?
re: Vlaamse bibliotheken al mee met de nieuwe AVI's? door Lieven Coppens
10-11-2011 12:54
#1
De bibliotheken werken hier waarschijnlijk met verschillende snelheden. Wel is het zo dat er binnen de overkoepelende organisatie van het bibliotheekwezen wel al vorming over die nieuwe AVI's is geweest. Ik heb geen zicht op alle bibliotheken, maar waarschijnlijk zal de ene bib al verder staan de andere. Normaal gezien moet je als ouder en als school bij de bib terechtkunnen met vragen naar aangepaste lectuur: veel nieuwe boeken dragen de nieuwe normering al en voor de oude boeken is er de omzettingstabel. Of je vor bijkomende uitleg bij het personeel van de bib terecht kunt, zal waarschijnlijk van plaats tot plaats verschillen. Je zou kunnen overwegen als school om de ouders zowel het oude als het nieuwe AVI-niveau mee te delen, maar dit lijkt me niet zo wenselijk omdat dit voor heel wat verwarring zozu kunnen zorgen.
re: Vlaamse bibliotheken al mee met de nieuwe AVI's? door uiruhay
29-10-2015 16:37
#2
[url=http://dapoxetinepriligy-buy.org/]Priligy Dapoxetine[/url] Doxycycline Sun http://lasix-onlinefurosemide.com/
re: Vlaamse bibliotheken al mee met de nieuwe AVI's? door iwipfakfu
30-10-2015 5:37
#3
[url=http://dapoxetinepriligy-buy.org/]Buy Priligy Online[/url] Buy Doxycycline http://lasix-onlinefurosemide.com/
Reactie plaatsen
Naam+voornaam *
Email *
Reactie
*
Verificatie
*
* - verplichte velden