AVI-forum: vraag en antwoord over de nieuwe AVI-bepaling

Het nieuwe AVI-systeem gaat geleidelijk het oude vervangen. Dit zal logischerwijs een pak vragen met zich meebrengen. Dit forum stelt u in staat om deze vragen te stellen. Lieven Coppens, beheerder van het forum, alsook de andere forum-lezers kunnen meehelpen bij het beantwoorden van uw vraag.

Terug naar onderwerpen
Hoe testen vanaf groep 7?
Van Casteren Tamara: Hoe testen vanaf groep 7?
13-10-2011 15:46
Hoi,
ik volgde dde nascholing op 21 sept. in St-Niklaas. Toen ik de dag erna terug op school kwam, zag ik dat wij enkel de mappen techn. lez. tot en met groep 5 hadden. Mijn navraag wees uit dat de andere 3 mappen (groep 6, 7 en 8) nog niet bestonden!?! Ik heb nu net nog eens gebeld naar Abimo en ondertussen is groep 6 ook al te verkrijgen...

Wat met groep 7 en 8 als je de oude versie van de mappen niet in huis hebt? Doe je dan enkel de AVI-testen bij élke leerling zoals het vroeger in z'n werk ging ofwat?

Bedankt voor je antwoord ;-)

T.
re: Hoe testen vanaf groep 7? door Lieven Coppens
10-11-2011 12:58
#1
Het is inderdaad zo dat de materialen voor de nieuwe avi-procedure nog niet allemaal beschikbaar zijn. Daarom stel ik het volgende voor:

- voer de nieuwe avi-procedure niet onmiddellijk in alle leerjaren in: begin bij het eerste (en eventueel tweede) leerjaar en laat de invoering meegaan met deze leerlingen. Leerlingen die daarbuiten vallen, blijf je nog even gewoon doortesten met de AVI-kaarten van 1994.
re: Hoe testen vanaf groep 7? door Van Coppenolle Kathleen
27-08-2012 9:39
#2
BEstaat ondertussen het testmateriaal voor het zesde leerjaar? En zo niet, wanneer wordt dit dan verwacht?
Reactie plaatsen
Naam+voornaam *
Email *
Reactie
*
Verificatie
*
* - verplichte velden