AVI-forum: vraag en antwoord over de nieuwe AVI-bepaling

Het nieuwe AVI-systeem gaat geleidelijk het oude vervangen. Dit zal logischerwijs een pak vragen met zich meebrengen. Dit forum stelt u in staat om deze vragen te stellen. Lieven Coppens, beheerder van het forum, alsook de andere forum-lezers kunnen meehelpen bij het beantwoorden van uw vraag.

Terug naar onderwerpen
Vlaamse afbreeknormen van Boonen
Chris Lambert: Vlaamse afbreeknormen van Boonen
09-01-2011 11:31
Ik las in één van jouw nieuwsbrieven over het verschil tussen afbreeknormen en prestatienormen. Ik neem de vrijheid om hier dezelfde termen te gebruiken. In het boek van Wini Boonen (zowel de eerste druk uit 2000 als de tweede druk van 2006)is het toch duidelijk uit de testformulieren dat Wini Boonen eigen afbreeknormen heeft gebruikt die verschillen van deze uit de originele KPC-handleiding. Het is dan toch duidelijk dat er een verschil is tussen de Nederlandse en Vlaamse afbreeknormen?
re: Vlaamse afbreeknormen van Boonen door Lieven Coppens
09-01-2011 17:03
#1
Wini Boonen heeft geen eigen Vlaamse afbreeknormen gemaakt voor de AVI-kaarten uit 1994. Ze gebruikte de afbreeknormen van Struiksma als basis voor haar onderzoek naar en het bepalen van de Vlaamse prestatienormen. Hierover kun je meer lezen in de rubriek "Over normen". Neem gerust mijn antwoord op de vraag van Johan Coenegrachts eens door.
Reactie plaatsen
Naam+voornaam *
Email *
Reactie
*
Verificatie
*
* - verplichte velden